Saturday, February 2, 2013

The Fatin.


Fatin Amirah bt Rosli was given by her parents maybe lah. kite pon x berapa tau. ahaks! nama puns cantik. apatah lagi orangnya..~ wuwuwuwu.. eeeeeeeeee! excited nyer nak story mory pasal Kak Fatin sorang ni sampai x tau nak tulis macam mane dah. *blank + blur* kui2. :p ok. we go straight to the point. Actually, kite baru je kenal dengan Kak Fatin ni. kite kenal die dekat twitter. you know what's twitter rite? if not, you can google now. hehe. bukan baru kenal, maybe kite dah lama follow die, tapi cuma shy shy cat jer nak tegur and sembang2 dengan die. well,, die kan budak pandai! budak straight A's in PMR last year kut! wa salute sama itu Kak Fatin maa~ ahaks! kite nak jadikan die contoh la! die boleh dapat seteret A, x kan kite x oleh kut kan.. bak kata ustaz and ustazah 'Man Jadda Wa Jadda' that is means 'Usaha Escalator Kejayaan' eh? hahaha. I'm just kidding with that 'Usaha Escalator Kejayaan'. Truthly is 'Usaha Tangga Kejayaan' . ok done. weii! weii! senanye kite excited giler nak jumpa dengan die. kalau kite dapat jumpa, kite nak peluk2 , nak muah muah pipi kiri pipi kanan. hahaha. *terover sudaa~ welkkkk . but when? :'( but, if x dek masalah + halangan, InsyaAllah kitorang nak jumpa jugakkkkkkkkk! hahahahhaha *evil laugh* :3 nak dengar lagi cerita x..? x yah la kot.. panjang sangat nanti. haha.. x sabar nak tunggu bulan 10 nanti. nak buat surpriseeeeeeeeeeeeeee! :p and tadi,, first time kite otp dengan die.. comel gler suara die.. *melting~ k. saje je nak bagitau. :p

 comeyyy giler kan..? well,, ciptaan Allah.. hebak, hebak belako. :p


Uhibbukafillah 


all pictures above © fatynnns on Instagram ®
 p/s : jangan curi gambar diatas. kui2 :p



tulusly,
Suhayani





♥ Terima kasih kerana sudi membaca entry blog ini ! Like kalau suka ! ♥

No comments:

Post a Comment